Deel dit artikel:

Shot: de nieuwe zomeroutfit van Çois Cycling

Wil je deze zomer met een opvallend shirt over de fietspaden rijden, kijk dan eens naar het aanbod van Çois Cycling. We kennen Çois Cycling vooral van trendy vrijetijdskledij, maar het Belgische merk heeft daarnaast een Performance-collectie. Je vindt deze in modebijlage Shot van Grinta!.

Binnen het Performance-gamma vinden we een fietsshirt dat helemaal past binnen het thema van deze Shot-modebijlage. Het Posterlad shirt (120 euro) is een kunstproject van de Tsjechische ontwerper Vratislav Pecka, die vindt dat een poster niet noodzakelijk een evenement of product hoeft te promoten. In de plaats daarvan gebruikt hij het medium als een ruimte om zijn kunstideeën uit te drukken. Het handelsmerk van Pecka zijn de eenvoudige vormen en levendige kleuren, beïnvloed door de Bauhaus-school en nostalgie naar de jaren ’90. 

Het Posterlad shirt is gemaakt in Italië met fijne, rekbare, lichte en ademende stoffen. Het truitje heeft een racesnit en is sneldrogend. De mouwen zijn laser cut voor de perfecte pasvorm.