Deel dit artikel:

Shot: de nieuwe zomerkleding van Giordana

Ben je de markt aan het afstruinen voor een nieuwe, zomerse kledingset? Blader dan zeker eens door de laatste uitgave van Shot. In deze modebijlage van Grinta! vind je onder meer de outfits van Giordana.

Ine vindt haar gading in Giordana’s Fusion reeks. Ze combineert een Fusion W Bib Short (110 euro) met het Fusion Women’s Jersey (85 euro). Ondanks dat het Giordana’s meest relaxte fietsshirt is, beschikt het Fusion truitje over alle kwaliteit en technische kenmerken om onmisbaar te zijn in de garderobe van Ine. De bibshort met Cirro-W zeem voor dames is ontworpen met een hogere middel om meer ondersteuning te bieden. Dankzij het bijgewerkte ontwerp is de Fusion W Bib Short geschikt voor een breed scala aan lichaamstypes.

Lorenzo overtreedt met plezier de ongeschreven regel dat fietsbroeken zwart moeten zijn. Hij doet dat met de olijfgroene FR-C Pro Bib Short (210 euro) die te vinden is in het premium segment. De FR-C Pro vormt het toppunt van comfort en prestaties. De stof is gemaakt om een tweede huid rond het lichaam te vormen. Voor langdurig gebruik van de bibshort is de FR-C Pro voorzien van een slijtvaste stof er hoogte van het zitvlak, dat dankzij het Cirro zeem comfortabel in het zadel blijft. Het SilverLine shirt (130 euro) heeft een klassieke pasvorm en is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. De Breeze stof waaruit het shirt gemaakt is, biedt UV-bescherming en verkoeling.