Deel dit artikel:

Shot: de najaars- en wintermode van Nalini

Met een nieuwe kledingset de winter in – wie wil dat niet? Modebijlage Shot van Grinta! biedt genoeg inspiratie. Onze modellen poseren daarin met recent geïntroduceerde outfits van topmerken, waaronder die van Nalini.

Lorenzo kiest voor sobere herfstkleuren bij Nalini. Het New Road Jacket (164 euro) in zwart en kakigroen combineert verregaande bescherming tegen wind, koude en water met de nodige elasticiteit en ademend vermogen door inzetstukken op doordachte plaatsen. Het drielagige jasje heeft een mooi weggewerkte ritssluiting over de volledige lengte en subtiele reflecterende elementen. De Classica Tight (109 euro) is dan weer een alledaags inzetbare lange fietsbroek tijdens frissere dagen. Deze lange broek biedt niet de meeste bescherming, maar wel veruit de meeste bewegingsvrijheid. 

Het New Strada Lady jasje (158 euro) van Pauline is inzetbaar bij koudere temperaturen. Vanaf dat het kwik onder de zeven graden zakt, tot een stuk onder het vriespunt, is de New Strada Lady-fietsjas op zijn best.  De thermische stof uit drie lagen heeft een hoog isolerend vermogen, maar ademt dankzij het toegevoegde membraan. Dankzij de waterafstotende behandeling zijn ook winterse omstandigheden geen probleem. De New Classica Lady Knickers (124 euro) zijn multi-inzetbaar wanneer een korte fietsbroek net dat tikkeltje te koud is. Het Percorsi Misti Lady 100-zeem is bi-elastisch en anatomisch gevormd. Comfort gegarandeerd dus.

Gerelateerde artikels