Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shimano kleedt Gesink & co in 2017

Shimano en Team LottoNL - Jumbo gaan samenwerken.

In 2017 wordt Shimano de officiële kledingleverancier van Team LottoNL-Jumbo. De geel-zwarte  wielerploeg van onder meer Robert Gesink draagt het volledige assortiment van de Elite Performance-serie van Shimano. Die bestaat uit kleding, brillen en schoenen.

De renners rijden net als afgelopen maanden met het top-model van de Shimano schoenenlijn. Het model S-Phyre is een nieuwe schoen met de RC9 carbon zool en komt uit de Elite Performance serie van Shimano.

Algemeen directeur Richard Plugge over de samenwerking: “Dit is een mooi moment in de succesvolle historie tussen Team LottoNL-Jumbo en Shimano. We zijn blij om onze relatie met een van de grote bedrijven uit de fietsenbranche te intensiveren. We gaan als team uiteraard helpen om de producten van Shimano gezamenlijk verder te ontwikkelen.”

De renners van Team LottoNL-Jumbo worden door Shimano betrokken bij de kledingtesten en het bike-fitting programma. De renners testen het volledige palet van kleding, waaronder armstukken, beenstukken, buffs, sokken en overschoenen.

Richard Keeskamp, marketingdirecteur van Shimano Europe: “Deze verbintenis brengt onze lange relatie naar aan nieuw niveau. Door Team LottoNL-Jumbo volledig te voorzien van kleding kunnen wij onze van hoofd-tot-teen-strategie verder uitbouwen. Elk onderdeel van de kleding moet onderdeel worden van de renner en zijn fiets. We kijken er naar uit om samen met Team LottoNL-Jumbo het komende seizoen onze kledinglijn te ontwikkelen in kwaliteit en de breedte.”

Het team is bekend met de producten van Shimano. De Bianchi-fietsen zijn nu al afgemonteerd met Shimano Dura-Ace en ook de wielen worden door Shimano geleverd.