Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Rij de Grinta! Challenge met de Proximus bevoorradingsbox

Het is intussen al twee jaar geleden dat we april afsloten met een geslaagde editie van de Grinta! Challenge. Het mooie Pays des Collines lag er afgelopen weekend helaas een stuk eenzamer bij. Dankzij de Proximus Cycling Challenge box kan je de cyclo dit jaar alsnog rijden.

De Grinta! Challenge gaat door, maar zal er iets anders uitzien dan de voorgaande jaren. Deze tocht loodst je vanuit Doornik doorheen het heuvelland van Henegouwen. Verwacht je aan een spektakel van hellingen als de Col de la Croix Jubaru, de Mont St. Aubert en de Mont Mainvault. De combinatie van hoogteverschillen, bijhorende panorama’s, bossen en steile paden maakt van de Grinta! Challenge een feest voor al wie geniet van kuitenbijters en het ontladende gevoel achteraf. Met de Proximus Cycling Challenge box begin je voorbereid aan je tocht, want deze bevat sportvoeding, toffe gadgets, heel wat leuke extra’s en een meegeleverde gpx-file.

Proximus Cycling Challenge Club

Meet je graag je prestaties af met de andere deelnemers? Op Strava kan je lid worden van de Proximus Cycling Challenge Club. Daar kan je eveneens elke week deelnemen aan een leuke challenge en maak je kans op sportieve prijzen.

  • Bestel hier je Proximus Cycling Challenge box en ga dankzij de bevoorrading en talrijke gadgets helemaal voorbereid op pad!

Gerelateerde artikels