Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Reporter gaat de mist in bij mevrouw Sagan

Journalist heeft niet door dat hij Katarina Smolkova voor de camera heeft.

Een misstap van een Australische reporter, afgelopen week. Op een paar meter afstand van Peter Sagan interviewt de mediaman van SBS Cycling Central een fan van Peter Sagan. Tenminste, dat denkt hij. In werkelijkheid gaat het om Katarina Smolkova, oftewel mevrouw Sagan.

De reporter vraagt eerst waar de dame in kwestie vandaan komt. Daarop vertelt Katarina, uitgedost in kledij en accessoires met regenboogkleuren, dat ze uit Slowakije komt. Daarna wil de journalist weten of ze fan is van Sagan. “Zeker en vast, hij is echt cool. Op mijn shirt staat zijn logo. Hij is een held, zeker voor mij.”

De reporter, bij wie het kwartje nog steeds niet is gevallen, checkt vervolgens of de Slowaakse soms in Australië woont. “Nee, ik woon samen met Peter.” Katarina toont haar meest charmante lach en vat de blunder sportief op, waarna de reporter zijn verhaal opnieuw begint. “Hallo mevrouw Sagan!”

Peter Sagan was tot afgelopen weekend in Australië. Inmiddels is hij op hoogtestage vertrokken naar de Sierra Nevada. Daar bereidt hij zich voor op de klassiekers.