Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Racefiets van het Jaar – Powered by Grinta!: dit zijn de drie kanshebbers

Vandaag maken we om 12 uur op het groot podium van Velofollies bekend welke fiets met de titel Racefiets van het Jaar – Powered by Grinta! aan de haal gaat. Deze drie fietsen zijn nog in de running voor de titel.

In totaal namen vijftien fietsenmerken met een racefiets of gravelbike deel aan de eerste verkiezing ‘Racefiets van het Jaar – Powered by Grinta!’. Na een eerste testdag in de Vlaamse Ardennen kwam de jury tot een rangschikking, met de drie beste fietsen lasten we een extra testdag onder leiding van niemand minder dan Tom Boonen in. Kwestie van in samenspraak met Boonen te bekijken hoe de top drie er precies moest gaan uitzien. Deze drie fietsen staan straks om 12 uur op het groot podium van Velofollies:

Canyon Ultimate CF SL Disc 8.0

3.299 euro

Rose X-Lite Four Ultegra

2.337 euro

Specialized Tarmac Disc Expert

4.599 euro

Naast de allround prijs ‘Racefiets van het Jaar – Powered by Grinta!’ geven we ook één fiets een eervolle vermelding van de jury en krijgt één fiets de publieksprijs. Die laatste prijs is het resultaat van de online poll die op www.grinta.be tussen Kerstdag en Nieuwjaar liep, aangevuld met de stemmen van de deelnemers aan Test Fest in Oudenaarde vorig jaar.