Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Quick-Step opent een tijdelijk fandorp in Kortrijk

Een prachtig initiatief van Quick-Step Floors Cycling Team. De wielerploeg heeft van vrijdag 23 februari tot en met zaterdag 7 april een fandorp in Ring Shopping in Kortrijk.

Veel mensen in het land zijn in de maanden februari, maart en april in de ban van de voorjaarsklassiekers. Precies in die periode heeft de succesploeg van teammanager Patrick Lefevere een concept store. Daar biedt het team een mooie wielerbeleving in een typische Quick-Step Floors omgeving, zo belooft het in een aankondiging.

De concept store opent op 23 februari. En dat wordt een bijzonder moment, want in het tijdelijke fandorp wordt de persconferentie voorafgaand aan de Omloop Het Nieuwsblad gehouden. In de weken tot Parijs-Roubaix vinden er allerlei activiteiten plaats, van handtekeningen- en fotosessies tot aan workshops en wedstrijden.

Voor zover bekend is Quick-Step Floors Cycling Team wereldwijd de eerste ploeg die met een dergelijke fandorp komt. De concept store past in het streven van de ploeg om de wielersport en ploeg dichter bij de fans te brengen, zo laat Patrick Lefevere weten.