Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Peugeot-Classics Vandecasteele viert tienjarig bestaan met ultrarit (286 kilometer)

De organisatie achter de Peugeot-Classics Vandecasteele heeft een feestje te vieren: het tienjarig bestaan van de classic. Speciaal voor deze gelegenheid voegt men een ultra galarit toe aan het wielerevenement. Deze is goed voor 286 kilometer.

De ultra galarit combineert de twee langste ritten en komt zodoende uit op een afstand van 286 kilometer. Wie deze uitdaging aangaat – dat kan enkel op 13 juli en niet op 14 juli – krijgt in ieder geval een uniek aandenken: een gelimiteerde editie van de Peugeot Classic-trui, die enkel en alleen voor deelnemers van deze rit ontworpen werd.

Wilt u deze ultralange uitdaging met 1.500 hoogtemeters aangaan? Dan kunt u zich nu inschrijven (tot 7 juni). Ga naar de website van Peugeot-Classics Vandecasteele voor meer informatie. De inschrijfkosten bedragen 50 euro, zes bevoorradingen zijn inbegrepen. De start is vanwege de lange afstand voorzien rond de klok van 5.00 – 5.30 uur.

Coppa Grinta!

De Peugeot-Classics Vandecasteele (op 13 en 14 juli) is onderdeel van de Coppa Grinta!. Dit is een lijst met zeventien toertochten die je ab-so-luut moet fietsen. Omwille van hun kwalitatieve organisatie die zich uit in een mooi parcours, goede bevoorradingen, een toffe sfeer en après-bike en perfecte accommodaties om veel fietsers te ontvangen. Ze zijn gespreid over het hele land en over het ganse fietsjaar.

Gerelateerde artikels