Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

P7Sport: de nieuwe band in het Pirelli-gamma

Pirelli breidt haar bandengamma voor gebruik op wegfietsen uit met de P7Sport. Deze band is met name geënt op fietsers die ontspannen en genieten tijdens het fietsen op een hogere plaats zetten dan presteren en het najagen van KOM’s op Strava.

De P7Sport is ontwikkeld met de bedoeling dat deze band langer meegaat dan de pure race georiënteerde producten, maar wel net zoveel vertrouwen geeft. Daarbij is de band berekend op langere afstanden en goed voor extra grip. Onder het loopvlak zit een extra laag voor betere lekbescherming.

De P7Sport is daarmee gemaakt voor degenen die minder mikken op prestaties en wel op betrouwbaarheid en duurzaamheid. En wellicht ook voor de wedstrijdrenners die een geschikte trainingsband zoeken.

De nieuwe Pirelli-band (vanaf 24,90 euro) beschikt over de 60tpi TechBELT karkastechnologie. Daarmee is hij ook beschikbaar in bredere maten zoals 32 millimeter. De combi van deze band en moderne velgen bezorgt extra comfort. Pirelli raadt aan de compatibiliteit tussen band en velg altijd vooraf te checken.

Gerelateerde artikels