Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Orsobici: wellness voor fietsen

Als fervent fietser ben je maar wat zuinig op je racefiets, gravelbike of mountainbike. Dat weet ook Dirk De Bruyne, de man achter Orsobici in Bornem. Met die onderneming ondersteunt hij collega-fietsers met het schoonmaken en onderhouden van fietsen.

Orsobici uit Bornem houdt zich bezig met het in orde brengen, het laten schitteren en het onderhouden van fietsen. “Als wielertoerist weet ik als geen ander hoe goed het voelt om op een schone, gesmeerde en goed werkende fiets te rijden. Daarom wil ik dat goede gevoel aan mijn medefietsers doorgeven”, zegt De Bruyne.

“Vanuit mijn eerder opgedane werkervaring weet ik ook dat het schoonmaken van cruciaal belang is voor de meest optimale werking. Zeker omdat je tijdens een beurt verschillende defecten en slijtages vroegtijdig kan ontdekken.”

Verschillende formules

Orsobici biedt verschillende bikewashformules. Afhankelijk van de staat van de fiets wordt de juiste formule gekozen. Naast deze service biedt Orsobici een webshop. Daarin zijn onder meer onderhoudsproducten, kleding, sportvoeding en accessoires opgenomen.

  • Meer weten of een afspraak maken? Ga naar de website