Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Opendeurweekend bij Jowan

Johan Wannijn en zijn team zetten de eindspurt naar nieuwjaar in.

Fietsen Jowan (met de ‘Jo’ van ‘Johan’ en de ‘wan’ van ‘Wannijn’) zet met het opendeurweekend van 16, 17 en 18 december de eindspurt van 2016 in. Tijdens het opendeurweekend wordt elke aankoop beloond met een mooie korting, een hapje en een tapje. De nieuwe producten voor 2017 staan er uiteraard al te blinken, op de 2016 modellen gelden speciale condities.

Op vrijdag 16 december is er om 18 uur een workshop rond het nieuwe titanium fietsmerk J. Guillem, om 19 uur gevolgd door een infosessie rond sportvoeding. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er telkens om 16 uur workshops rond tubeless want bij Jowan hebben ze vastgesteld dat al veel mensen tubeless banden en wielen hebben, maar nog steeds vertrouwen op de gouwe ouwe binnenband.

Op zondag 18 december is van 12.30 tot 16 uur een bolleboos van Polar aanwezig en de hele dag slurp je Arriva koffie. Om 9.30 uur is er een Winter Ride van 65 kilometer doorheen de Vlaamse Ardennen waarbij kasseiwegen vakkundig worden genegeerd.

Het hele weekend staan testfietsen klaar van J. Guillem, Eddy Merckx, Specialized, Campagnolo, Shimano, Santos, Koga en Cannondale.

Wie het opendeurweekend mist, kan tot 31 december nog genieten van dezelfde voorwaarden tijdens de Jowan Winter Days.

Alle info op www.jowan.be