Deel dit artikel:

Ontdek de nieuwste Canyon samen met Average Rob

Op zaterdag 19 augustus organiseert Canyon het Canyon Factory Service Road Event, waarbij je een groepsrit door het mooie Hageland kan meerijden met Average Rob & Arno The Kid maar ook fietsen kan testen, een gloednieuw model kan bewonderen en genieten van een hapje en drankje.

Op 19 augustus kan je bij de Canyon Factory Service in Rotselaar tussen 10 en 17 uur langsgaan om testritten te maken met de Aeroad, Ultimate en Endurace en je kan laten consulteren over jouw ideale fiets, maar ook om een gloednieuw, nog niet voorgesteld model te ontdekken. Tussendoor kan je genieten van de koffie van Il Magistrale, het bier van ‘Tout bien’, en de wafels, ijsjes en pannenkoeken. Naast fietsen van Canyon kan je ook brillen en accessoires van Oakley testen.

Op de start en aankomst van de social ride kan je special guests Average Rob & Arno The Kid ontmoeten. De broers zijn Youtube-fenomenen en finishten recent een Ironman, dus qua conditie zitten ze goed. De groepsrit van 60 km doorheen het prachtige Hageland is jammer genoeg al volzet maar zelfs dan nog is het onmogelijk om je te vervelen op de Canyon Factory Service Road Event.

Voor alle info en inschrijvingen voor de testfietsen kan je hier terecht >>

Gerelateerde artikels