Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nu in de winkel en webshop: de Offroad Gids 2021

Begin je langzaamaan trek te krijgen in avonturen buiten de gebaande paden? Kom nog meer in de mood met de nieuwe Offroad Gids 2021 van Grinta!. Deze ligt nu in de winkel in Vlaanderen en is tevens verkrijgbaar in de webshop.

Je krijgt heel wat adviezen en tips mee in de Offroad Gids 2021. Onder andere keuzehulp die je helpt de juiste mountainbike uit het veelomvattende aanbod te pikken. Doorheen de gids tref je uiteraard de nodige producttests waarmee je je voordeel kunt doen als je je oriënteert op de aanschaf van een nieuwe bike en uitrusting.

Techniektips van de meester

In de Offroad Gids 2021 geven we je de nodige technische vaardigheden mee. Of beter gezegd: Sven Nys geeft ze mee. Hij heeft geprobeerd vier van onze redacteuren een betere mountainbiker te maken. Lees de techniektips van de meester.

Gravel versus cyclocross

We gingen op bezoek bij FOX-invoerder Sabma & LMC Sport om de vering van onze mountainbike na te zien. Benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken? Lees dan deze reportage. Een ander techniekverhaal gaat over gravel versus cyclocross. Een redactrice ging aan de slag met een gravel- en crossmodel van Liv.

Mooie routes

Verder doe je heel veel route-inspiratie op. Je krijgt hulp hoe je een fijne gravel- of mountainbikeroute uitstippelt. Met Mountain Bike Holidays ontdekten we drie zinderende Alpentrails in Slovenië, Oostenrijk en Italië. In het westen van Zwitserland gingen we al gravelend de Alpes vaudoises ontdekken. En dichter bij huis trokken we erop uit in Bouillon en Houffalize.

Gerelateerde artikels