Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Met MyMerckx wordt jouw Merckx écht jouw Merckx

De personalisatie van fietsen, accessoires, kleding en onderdelen is hipper dan hip en met de online personalisatietool MyMerckx springt Belgian Cycling Factory op die steeds sneller bollende trein.

Het klassieke logo (links) op de Lavaredo68 in Retro stijl, het modernere logo (rechts) op de EM525 in Serene. Aan jou de keuze.

Alle zes de modellen van Eddy Merckx -EM525, SanRemo76, Lavaredo68, Stockeu69, Wallers73 en Strasbourg71 kan je stapsgewijs personaliseren. De eerste stap is de keuze van het design waarbij je opteert voor ‘Serene’, ‘Retro’ en ‘Design’. Het ‘Design’ ontwerp is hoe de fiets standaard in de catalogus staat. Nadien kan je elk van die drie ontwerpen zelf invullen met 42 verschillende kleuren en de mogelijkheid om voor een matte of glanzende afwerking te gaan. Je vindt de online configurator op de website van Eddy Merckx, wie de verschillende opties liever eerst eens in het echt bekijkt kan de kleurstalen bij de Eddy Merckx dealer gaan bekijken. De meerkost van een via MyMerckx gepersonaliseerde Eddy Merckx racefiets bedraagt 250 euro.

Links de Lavaredo68 in Retro stijl, rechts de EM525 in ‘Serene’.

Gerelateerde artikels