Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Met dit Assos-shirt verander je iemands leven

Na een designwedstrijd heeft Assos het winnende ontwerp in een fietsshirt omgetoverd en dat is vanaf nu in voorbestelling te koop. Niet minder dan 60 euro van de aankoopprijs gaat naar Qhubeka - Bicycles Change Lives, het goede doel dat fietsen schenkt aan mensen die het nodig hebben.

Het goede doel Qhubeka ken je misschien van de wielerploeg met onder meer Victor Campenaerts, Qhubeka Assos. Ook zij werken mee aan de missie om zo veel mogelijk fietsen te kunnen schenken aan de mensen die het nodig hebben om bijvoorbeeld naar school te kunnen gaan. Met dat eenvoudige en betrouwbare vervoersmiddel kan een Afrikaans dorp op korte tijd een veel efficiëntere mobiliteit hebben.

De bonte kleuren van Afrikaanse stoffen dienden als inspiratie voor het ontwerp van het shirt en de hand staat symbool voor het Qhubeka-project. Dankzij de geldinzamelingen kunnen fietsen worden aangekocht en de verkoop van dit speciale Assos-shirt is daar één manier voor. Maar liefst 60 euro gaat rechtstreeks naar dit goede doel. Dat betekent dat er per vijf verkochte truitjes één fiets kan worden aangekocht. Bovendien ziet het er helemaal niet verkeerd uit.

Je kan vanaf nu online je bestelling plaatsen en de shirts worden op 3 mei geleverd.

Gerelateerde artikels