Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Mantel maakt online bestellen e-bike gemakkelijk

Ben je net als vele anderen op zoek naar een elektrische fiets? Maar ben je in coronatijd wat terughoudend om naar een fysieke winkel te gaan? Mantel maakt het gemakkelijk om online een e-bike aan te schaffen. De fietsenwinkel helpt je de juiste keuze te maken.

Veel fietsenwinkels stellen alles in het werk om klanten zo goed mogelijk te helpen bij een online aankoop van een fiets. Ook Mantel. Het Nederlandse fietsbedrijf heeft de Elektrische Fiets keuzehulp. Met deze online tool kom je aan de hand van vijf stappen bij een selectie e-bikes die past bij jouw wensen. Je kunt een keuze maken uit merken. Mantel specificeert de framematen op lichaamslengte.

Om bij de ideale e-bike uit te komen, voegt Mantel veel productinformatie en uitgebreide beschrijvingen toe. Daarnaast schieten ze bij Mantel zelf detailshots van alle fietsen en fotograferen zij regelmatig eigen werknemers op de fiets in sfeershoots. Er zijn van elke fiets vele foto’s beschikbaar, net als reviews van klanten die eerder al dezelfde e-bike hebben aangeschaft. De ervaringen van anderen helpen een juiste keuze te maken.

Rijklaar afgeleverd

Een fiets online bestellen bij Mantel gaat op dezelfde manier als de online aanschaffen van elk ander product. Na de bestelling mag je het bezorgmoment bepalen. Er zijn geen verzendkosten aan verbonden. Mantel levert de fiets rijklaar af op het gewenste moment (dit kan vaak al de volgende dag), zodat je direct kunt fietsen.

Wil je de fiets vóór aanschaf testen? Die mogelijkheid is er. Bij het online bestellen van je fiets kun je kiezen voor ‘ophalen in de winkel’, zodat je eerst de fiets uitgebreid kunt bekijken en testen. Mantel heeft superstores in Nederland (in Utrecht, Arnhem, Den Bosch en vanaf aanstaande zomer ook in Rotterdam). Daar zijn de fietsen te testen.

Omruilservice

Mantel biedt een omruilservice. Is de gekozen fiets niet naar wens, dan kun je deze binnen dertig dagen omruilen. Ook als je daarop al een paar ritten hebt gereden.