Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Koga houdt dag voor trekkingfietsers

Benieuwd naar het verhaal van wereldfietser Mark Beaumont die binnen 80 dagen rond de aarde fietste? Of ben je op zoek naar een nieuwe trekkingfiets? Wellicht is de eerste Koga Trekkingdag dan een bezoek waard. Deze vindt plaats op zondag 14 januari in De Fietser in het Nederlandse Ede.

Koga presenteert op deze dag de eerste elektrische WordTraveller. Die fiets kunnen mensen naar wens samenstellen in een online configurator. Zo valt er te kiezen uit een derailleurversnelling of de nieuwe Rohloff E14 naafversnelling en een ketting of riemaandrijving. Tevens is er een keur aan kleuren, wielen, banden, sturen en zadels.

Bezoekers kunnen de E-WorldTraveller-S, zoals hij officieel heet, voor de eerste maal bewonderen, configureren en testen op de Koga Trekkingdag. Op de indoor testbaan staan echter nog meer fietsen dan enkel de nieuwste Koga-parel. Het gaat in totaal om zo’n 25 Koga Signature modellen in meerdere kleuren, maten en afmontages.

Op de Koga Trekkingdag in De Fietser, het nog vrij nieuwe experience center van Accell, zijn er ook andere activiteiten, waaronder workshops en lezingen. De Schotse wereldfietser Mark Beaumont neemt bezoekers mee naar zijn recent gevestigde wereldrecord: hij fietste binnen 80 dagen rond de aarde. Vakantiefietser Eric Schuijt is present voor een workshop ‘Fietsvakantie voorbereiden’.

  • De entree is gratis, aanmelden kan online