Deel dit artikel:

Kampioenen bezorgen Selle Italia-president bijzondere verjaardag

Giuseppe Bigolin, president van Selle Italia, heeft tachtig kaarsjes uitgeblazen. Dat moment wilde de Italiaanse zadelfabrikant niet onopgemerkt laten passeren. Er werd een groots, coronaproof feest opgetuigd. Bovendien kreeg Selle Italia een nieuw, toekomstgericht logo.

De familie Bigolin staat al decennia aan het roer van Selle Italia en is niet los van het merk te denken. Ze besloot een groots, exclusief feest te organiseren voor Giuseppe Bigolin en nodigde daarvoor een groot aantal mensen uit. Niet alleen vrienden en medewerkers, maar ook wielerlegendes die Selle Italia mede bekend hebben gemaakt. Onder anderen Gianni Bugno, Gianni Motta en Davide Cassani vierden de tachtigste verjaardag van Giuseppe Bigolin mee.

“Toen ik het bedrijf in de jaren zeventig overman, had ik nooit verwacht dat het zo’n groot success zou worden”, zegt Giuseppe Bigolin. “Als ik nu terugkijk, kan ik alleen maar zeggen dat ik tevreden ben over hetgeen we bereikt hebben. Zowel op productgebied als op sportvlak. Deze verjaardag, samen met familie, vrienden en medewerkers, is belangrijk voor me. Ik kon me geen betere verjaardag wensen.”

Snelheid en innovatie

Selle Italia heeft de tachtigste verjaardag van Giuseppe Bigolin tevens aangegrepen om een nieuw logo te lanceren. De licht hellende letters van het nieuwe design weerspiegelen de snelheid en beweging, wat typisch is voor fietsers die altijd door willen. Ze staan ook voor de vooruitgang van Selle Italia; het streven van het Italiaanse merk is om altijd te innoveren en vernieuwen.

Van links naar rechts: Gianni Motta, Giuseppe Bigolin, Davide Cassani, Gianni Bugno en Riccardo Bigolin (de zoon van Giuseppe Bigolin) bij het hoofdkantoor van Selle Italia. Op de vlag het nieuwe logo.

Gerelateerde artikels