Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Isaac Cycle lanceert nieuwe Vitron

De Vitron-familie van Isaac Cycle is uitgebreid met een nieuw model. Dat is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de classic Onyx Black en de meer opvallende Borealis Green. De budgetvriendelijke racefiets van carbon is vanaf nu bij de dealer verkrijgbaar.

Het Nederlandse Isaac Cycle stelt bij de nieuwe Vitron te hebben ingezet op het vergroten van het comfortniveau. De hoge stack-reach verhouding moet zorgen voor een prettige, comfortabele lichaamspositie op de fiets. Tegelijkertijd heeft deze van racer van carbon de nodige prestatiegerichte eigenschappen. Het Advanced Carbon Tech Unum 24-frame is licht en de stijfheid daarvan verbetert de efficiëntie van de kracht die je levert.

De nieuwe Vitron is standaard uitgerust met schijfremmen. Het semi-geïntegreerde cockpitsysteem geleidt rem- en schakelkabels rechtstreeks van onder de stuurpen door het balhoofd. Dit geeft de Vitron een professionele, cleane look. De nieuwe Isaac is er in twee kleurstellingen: Vitron Onyx Black en Borealis Green (vanaf 2.199 euro).