Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Inhoud Grinta! 76

In de winter maken de meeste fietsers wat minder uren op de fiets en al die vrijgekomen tijd kan je uiteraard besteden aan ... lezen over fietsen. Grinta! 76 ligt vanaf vandaag in de winkel en de volgende onderwerpen hebben we deze keer voor jou in de aanbieding.

Grinta! 76 met gratis SHOT wintermodegids.

Mountainbiken in de winter

Hoewel mountainbiken als zomersport werd ‘uitgevonden’, blijft het in de Lage Landen voor veel wielertoeristen de ideale bezigheid om de winter mee door te komen. We bekijken wat een winter modderbiken je aan slijtage-onderdelen kost, testen een budgetvriendelijke winterbike en geven tips om hoge onderhoudsfacturen te voorkomen.

  • Wat kost een winter modderbiken?
  • Test Merida Big Nine Limited
  • Zes mountainbikes voor de winter

Klaar voor de kou

Of je dat nu leuk vindt of niet, de winter staat voor de deur. Hoe hard Koning Winter dit jaar zal toeslaan is uiteraard koffiedik kijken, al ben je maar beter voorbereid. In de SHOT-modebijlage tonen we een hoop mooie en functionele winterfietskleding, in de Grinta! zelf zoomen we in op een paar koele thema’s.

  • Tips & tricks om te fietsen in de kou
  • De koudste herinneringen van onze redactie
  • De koudste koersen uit de geschiedenis
  • FUTURUM 4Seasons: zo wordt fietskleding ontworpen
  • 10 jaar Castelli Gabba: de legende van de zwarte jas

Al bikepackend op bedevaart

Deze zomer fietste Gilles Bultinck in vijftien dagen naar Santiago de Compostela. Op www.grinta.be hield Gilles al een blog van zijn bedevaart bij, nu vier maanden laten heeft hij alle eerste indrukken al kunnen laten bezinken en blikt hij terug op wat de reis hem als mens heeft bijgebracht. Tegelijk maakt hij een overzicht van alle producten die hij op weg naar Santiago testte.

In het wiel bij Koen Buyse

Hotspot Mallorca

EN VERDER

Surplace * Ondertussen op www.grinta.be * 100% Getest * In het wiel bij Koen Buyse * Preview * Column Joyce * DNA Koers: Kenny De Ketele * Hotspot Mallorca * De bergen: Colle Fauniera * WIN een BBB Maestro helm * Cartoon André Nollet * Column Rik Vanwalleghem

Grinta! 76 koop je in het warenhuis of in de boekhandel. Grinta! 76 online bestellen doe je hier.

Gerelateerde artikels