Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

In één peloton met Johan Museeuw

Op zondag 3 september is er de Johan Museeuw Classic.

Een nieuwkomer in de Coppa Grinta! van 2017 is de Johan Museeuw Classic. Deze betrekkelijk jonge toertocht, die dit jaar voor de tweede maal wordt gehouden, vindt plaats op zondag 3 september. Vanzelfsprekend is de ‘Leeuw van Vlaanderen’ zelf  van de partij om het fietsspektakel mee te beleven.

De start van de Johan Museeuw Classic, een evenement van Wheels In Action, is voorzien in Rumbeke. Er zijn twee afstanden: 90 en 60 kilometer. De groepsrit van 90 kilometer vertrekt om 9.00 uur. Johan Museeuw en andere wielervedetten rijden in dit peloton mee. Er is motorbegeleiding. De tocht gaat langs mooie, rustige wegen, zo belooft de organisatie ons.

Coppa Grinta!
De Johan Museeuw Classic is één van de dertien evenementen die een plaats hebben verworven op de kalender van de Coppa Grinta! 2017. Dit is een driesterrencircuit van toertochten. Organisaties die opgenomen zijn in het circuit van de Coppa Grinta! dragen een virtueel kwaliteitslabel. De toertocht in kwestie heeft een uitdagend parcours, een goede en verzorgde bevoorrading, degelijke faciliteiten voor de deelnemers en een toffe après bike. 

Het goede doel
Fietsen en tegelijk het goede doel steunen: ook dat is de Coppa Grinta!. Wie deelneemt aan een toertocht van de Coppa Grinta!, schenkt automatisch ook een deeltje van zijn/haar inschrijvingsgeld aan een goed doel. 

Jouw unieke inlogcode
Als deelnemer van de Coppa Grinta! geniet je een bijkomend voordeel: je kan in de prijzen vallen! Bij het inschrijvingspakket aan één van de dertien tochten van de Coppa Grinta!, ontvang je een kaartje met daarop jouw unieke inlogcode. Daar kan je dan bijgevolg mee aan de slag op de website van Coppa Grinta!. Registreer je code en maak kans op een exclusieve racefiets van Eddy Merckx (een Sallanches64 t.w.v. 2.199 euro), een sportvoedingspakket van Sportfoods.be of een prijzenpakket (wielershirts of een jaar lang Kwaremont!) van Kwaremontbier. Hoe meer Coppa Grinta!-tochten je fietst, hoe meer kans je maakt om de hoofdvogel af te schieten!