Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Huisshows bij Codagex en Specialized

Codagex - de importeur van onder andere Argon 18, Colnago, Time en Niner - houdt zijn huisshow in Dessel van 8 tot 12 september. Op 16 september moeten de Specialized-fans dan naar het Nederlandse ’s Heerenberg voor de Specialized Day.

Voor de Codagex huisshow moet je naar het achthonderd vierkante meter grote Codagex Xperience Center in Dessel. Je krijgt er al het nieuws te zien van Aktiv8, Argon 18, Bici Support, Bkool, Campagnolo, Ceramic Speed, Challenge, Colnago, DMT, Ednine, FSA, Garmin, Met, Nalini, Named Sport, NRC, Niner, Prologo, Rotwild, Sapim, Sportsbalm, TA, Time, TRP, Vision, Vittoria en Win2. Eventjes bijkomen van alle opgedane impressies kan in het wielercafé. De Codagex huisshow duurt vijf dagen en de toegang is gratis. Op 8 en 9 september kan je er van 10 tot 19 uur terecht, op 10, 11 en 12 september ben je welkom tussen 10 en 17 uur. Op zaterdag 8 september is er een cyclotoer/familiefietstocht. Alle info over die tocht vind je hier. Op zaterdag 9 september is er dan de Colnago Owners Day Benelux (bekijk het hier) en op zondag 10 september komt Niner-oprichter Chris Sugai langs. Alle info op over het Codagex Xperience Center vind je hier.

De Specialized Day vindt plaats op zaterdag 16 september in de kantoren van Specialized Benelux in het Nederlandse ’s Heerenberg. De volledige 2019 collectie staat er tentoon en meer dan zeventig nagelnieuwe fietsen staan klaar om getest te worden. De toegang is gratis en inschrijven is niet nodig. Meer informatie vind je op Facebook. Voor een indruk van het evenement kan je het filmpje van de vorige editie bekijken.

I

Op 22 september volgt dan ons eigen testevenement in Oudenaarde waar meer dan tweehonderd racefietsen van 23 verschillende merken getest kunnen worden. Alle informatie over Test Fest vind je hier.

Gerelateerde artikels