Deel dit artikel:

Hammerhead en K-Edge lanceren montagesysteem voor Karoo 2

Hammerhead kennen we van onder meer de fietscomputers, K-Edge van de montagesystemen voor dergelijke devices. Beide partijen slaan de handen ineen en lanceren het Hammerhead Mounting System voor de stuurmontage van de Karoo 2 van Hammerhead. Er is ook een Insert Kit voor de ombouw van bestaande K-Edge-mounts.

Het Amerikaanse Hammerhead stelt de rijervaring van gebruikers te willen verbeteren en heeft daarom de samenwerking opgezocht met K-Edge. Met dank aan het Hammerhead Mounting System kun je de Karoo 2 van Hammerhead stevig op je stuur monteren, waarbij de uitstraling van de cockpit clean blijft.

Diverse producten

Hammerhead biedt de K-Edge Max XL (57,99 dollar) voor de ruigere ritten. De Karoo 2 zit hiermee in het midden van het stuur en valt gelijk met de bovenkant. Er is tevens een optionele adapter voor de koppeling van bijvoorbeeld een camera of verlichting aan de onderzijde (los verkrijgbaar bij K-Edge – bij de Max XL Combo-set, verkrijgbaar voor 72,99 dollar, is die al inbegrepen). De Max XL-houder heeft een stuurmaat van 31,8 millimeter voor universele compatibiliteit.

Bij de K-Edge Boost (52,99 dollar) gaat het om een stuurpenbevestiging. Dat wil zeggen dat de Karoo 2 boven op de stuurpen wordt gemonteerd. Dit is met name ideaal voor mountainbikes en gravelbikes met kortere stuurpennen.

Tot slot is er nog een Hammerhead Mounting System Insert Kit (12,99 dollar). Hiermee kun je bestaande houders converteren voor montage van de Karoo 2. Er worden meerdere spacers meegeleverd om de juiste pasvorm mogelijk te maken.


Gerelateerde artikels