Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Haal met webinars het maximale uit RouteYou

Er is niets zo leuk als eropuit gaan met de fiets en nieuwe bestemmingen ontdekken. RouteYou is een tool die je helpt om jouw routekaarten te maken. De komende tijd houdt RouteYou diverse webinars die eraan bijdragen dat je alles uit dit programma haalt.

Met RouteYou kan je heel eenvoudig zelf op maat gemaakte routekaarten ontwikkelen. Je stippelt routes uit, voegt bijvoorbeeld waypoints of knooppunten toe, neemt bezienswaardigheden of andere tussenstops op en deelt deze kaarten met fietsvrienden. Je kunt de samengestelde route op de smartphone weergeven voor navigatiedoeleinden. Indien je een fietscomputer hebt, kun je de zelf ontwikkelde route ook opslaan als bestand en dat inladen in het apparaat. Je kan de route ook nog old school afdrukken.

De mensen achter RouteYou verzorgen zo nu en dan webinars. Daarin krijg je tips en tricks om het maximale uit de tool te halen. Ook de komende tijd zijn er weer diverse webinars. Een overzicht daarvan vind je online. Handig is dat eerder verzorgde webinars online zijn terug te kijken. Je leert er bijvoorbeeld hoe je de mooiste racefietsroutes samenstelt en wat de mogelijkheden zijn als je routebegeleiding via je smartphone gebruikt.

Gerelateerde artikels