Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grinta! store van de week: BVBA Van Den Hauwe uit Melle

De fietsenzaak van Luc Van den Hauwe in het Oost-Vlaamse Melle bestaat reeds sinds 1921 maar het is 21 jaar geleden dat Luc de zaak overnam en een tandje bijschakelde. Nu staat Fietsen Van den Hauwe voor een fietsspeciaalzaak met een ruim aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires en met een voortreffelijke service na verkoop.

Fietsen doe je met de juiste fiets en op een goede manier. Bij Fietsen Van den Hauwe zit je gebeiteld voor to the point advies. Zo kan je er terecht voor een bikefitting zodat je correct op je tweewieler zit. Fietsen Van den Hauwe is een Shimano Service Center, gaat prat op een snelle reparatiedienst en biedt ook een carbonhersteldienst aan.

Naast de sportieve fiets (gaande van race-fietsen over tijdrit fietsen tot mountainbikes) vind je bij Fietsen Van den Hauwe ook stadsfietsen, plooifietsen, kinderfietsen én ook een groot aanbod aan elektrische fietsen. Als uitsmijter verdeelt Fietsen Van den Hauwe ook de bijzondere high end race-fietsen van het Britse Ted Wood. Kortom: er is voor elk wat wils!

FIETSEN VAN DEN HAUWE

Brusselsesteenweg 264
9090 Melle

T +32 9 252 13 14
info@vandenhauwe.be
www.vandenhauwe.be

Openingsuren:
di-vr 9:00 – 12:00 / 13:30 – 18:30
za 9:00 – 18:00
gesloten op maandag en zondag

Gerelateerde artikels