Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Grinta! store van de week: Bikeaholic uit Stabroek

Bikeaholic in Stabroek probeert elke klant op de beste manier te adviseren zodat hij/zij het echte fietsgeluk kan vinden. Daarom kiest deze fietsenwinkel voor merken die sterk zijn in hun doelgebied. In de showroom staan racefietsen (Eddy Merckx, Lapierre en Giant) en mountainbikes (Kona, Lapierre, Giant, Granville en Cube). Je vindt er echter ook gewone stads- en elektrische fietsen van Granville, Kona, Sparta, Giant, Johnny Loco en Oxford. Zelf een exclusieve fiets samenstellen, is perfect mogelijk.

Gepaste fietskledij behoort ook tot het gamma van Bikeaholic: Endura, Maloja, Zimtstern en ION zijn enkele mooie namen die hier terug te vinden zijn. Verder verkoopt de winkel helmen van Carrera, 661, Endura en RH+. De schoenen komen van Giro, Northwave en 661. Maar ook voor andere fietsonderdelen en -accessoires van grote merken kunt u hier terecht.

Het Bikeaholic-team heeft een open werkplaats waarin fietsen van elk merk onderhouden en hersteld kunnen worden. Snelheid en professionaliteit zijn de twee grote troeven waarmee de winkel kan uitpakken. Bikeaholic kiest voor gezelligheid en een persoonlijke aanpak.

Koers kijken, napraten, magazines inzien of een selectie heerlijke biertjes. Welcome to the candystore! BikeAholic: de fietsrevolutie.

bikeaholic
Abtsdreef 13
2940 Stabroek

T +32 3 25 25 700
dennis@bikeaholic.be
www.bikeaholic.be

Openingsuren:
ma-wo 9:00 – 12:00 / 13:00 – 18:00
za 9:00 – 17.00
gesloten op donderdag en zondag