Deel dit artikel:

Grinta! Mallorca Experience: een sportieve week op hét fietseiland

Heb je tijd en ruimte om dit jaar nog een mooie fietsbreak in te lassen? Schrijf je dan in voor de Grinta! Mallorca Experience (23 tot en met 30 oktober). Wie een coronapaspoort heeft (en dus volledig gevaccineerd is), is free to go. De redactie van Grinta! is aanwezig.

Het is de derde maal dat het team van Grinta! naar Mallorca trekt voor een groepsreis. Uiteraard is het niet zonder reden dat Grinta! uitgerekend hier zijn tenten opslaat. Mallorca is het fietseiland bij uitstek. Het subtropische klimaat zorgt voor heerlijke omstandigheden, het hele jaar rond. De gemiddelde temperatuur in Palma is 21,4 graden Celsius. Gemiddeld schijnt de zon zeven uur per dag. De infrastructuur is ingericht op fietsers en de mogelijke routes bieden een variëteit aan vlakke wegen en fraaie beklimmingen.

De Grinta! Mallorca Experience is een compleet fietsconcept, een week lang ontbreekt het je aan niets. Er zijn groepsritten met lokale gidsen en het team van Grinta!. Rustige duurtrainingen worden afgewisseld met pittige heuvel-bergachtige ritten in de Tramuntana. Onder meer de Sa Calobra, Puig Major en Coll de Soller helpen je aan een goede conditie voor het volgende voorjaar.

Je ontvangt als deelnemer aan de Grinta! Mallorca Experience een gratis custom wielershirt van Sportful (ter waarde van 90 euro). Gedurende de week verblijf je in een uitstekend hotel: Astoria Playa 4* (adults only). Het is gelegen aan de rand van Port Alcudia en Playa de Muro in Playa de Muro op 150 meter van het strand. Je fiets is bij het transport naar Mallorca in goede handen bij het team van Kortweg Cycling Travel. Ook wordt je bolide na afloop weer netjes terug naar België gebracht.

Deelnemen aan de Grinta! Mallorca Experience kan al vanaf 945 euro. Kijk voor meer informatie op de website van Kortweg Cycling Travel.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE