Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Geniet van West-Vlaanderen in Kwaremont Classic

Op 29 en 30 april is er de Kwaremont Classic.

Ieder jaar weer trekken er tal van fietsers naar Kuurne voor de Kwaremont Classic. Dit jaar heeft het Fun Bikers Team het evenement in de agenda ingetekend op 29 en 30 april. Coppa Grinta! besloot het de Kwaremont Classic opnieuw op te nemen in haar circuit van uitstekend georganiseerde toertochten in 2017.

Deelnemers melden zich op beide dagen in Hoeve Vandewalle, gelegen aan het Sportpark in Kuurne. Daar vindt vanaf 7 uur de inschrijving plaats (de inschrijfperiode op zondag is iets korter dan op zaterdag). Fietsers hebben de keuze uit verschillende afstanden: 40, 65, 100 en 130 kilometer. Alle samengestelde ritten gaan over rustige en landelijke wegen. Hinder van verkeer is er dus niet of nauwelijks. Er zijn uitgebreide bevoorradingen, waar sportdrank, water, koeken, broodpudding en fruit worden aangeboden.

De aankomst is gelijk aan de startplaats: Hoeve Vandewalle. Hier vindt een gezellige après bike plaats. Na de finish is er ook voor alle deelnemers een boterham. En iedereen kan gebruikmaken van de douchevoorzieningen. Ga naar de website voor nog meer informatie over de Kwaremont Classic.

Coppa Grinta!
Kwaremont Classic is één van de dertien evenementen die een plaats hebben verworven op de kalender van de Coppa Grinta! 2017. Dit is een driesterrencircuit van toertochten. Organisaties die opgenomen zijn in het circuit van de Coppa Grinta! dragen een virtueel kwaliteitslabel. De toertocht in kwestie heeft een uitdagend parcours, een goede en verzorgde bevoorrading, degelijke faciliteiten voor de deelnemers en een toffe après bike. 

Het goede doel
Fietsen en tegelijk het goede doel steunen: ook dat is de Coppa Grinta!. Wie deelneemt aan een toertocht van de Coppa Grinta!, schenkt automatisch ook een deeltje van zijn/haar inschrijvingsgeld aan een goed doel. 

Jouw unieke inlogcode
Als deelnemer van de Coppa Grinta! geniet je een bijkomend voordeel: je kan in de prijzen vallen! Bij het inschrijvingspakket aan één van de dertien tochten van de Coppa Grinta!, ontvang je een kaartje met daarop jouw unieke inlogcode. Daar kan je dan bijgevolg mee aan de slag op de website van Coppa Grinta!. Registreer je code en maak kans op een exclusieve racefiets van Eddy Merckx (een Sallanches64 t.w.v. 2.199 euro), een sportvoedingspakket van Sportfoods.be of een prijzenpakket (wielershirts of een jaar lang Kwaremont!) van Kwaremontbier. Hoe meer Coppa Grinta!-tochten je fietst, hoe meer kans je maakt om de hoofdvogel af te schieten!