Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fietsen Van den Hauwe is de Grinta! store van deze week

De fietsenzaak van Luc Van den Hauwe in het Oost-Vlaamse Melle bestaat al bijna honderd jaar, maar is nog altijd modern en van deze tijd. Het zijn het ruime aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires en de voortreffelijke service die Van den Hauwe favoriet maken bij veel fietsers.

Bij fietsenspeciaalzaak Fietsen Van den Hauwe in Melle, die al bestaat sinds 1921, staat de tevredenheid van de klant centraal, zowel voor, tijdens als na de verkoop. De recreatieve én sportieve fietser heeft er een ruime keuze uit fietsen, onderdelen, accessoires, kledij en schoenen.

In het sportieve segment worden racefietsen van de topmerken Trek en Cannondale aangeboden, en bovendien is de fietszaak ook verdeler van de bijzondere ‘high end’ racefietsen van het Britse (huismerk) Ted Wood. Maar ook mountainbikes, stadsfietsen, plooifietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen behoren tot het gamma.

Bij Fietsen Van den Hauwe is men er zich van bewust dat een fiets op maat van de klant / fietser uitermate belangrijk is. Daarom heeft men van professionele en vakkundige opmetingen hun stokpaardje gemaakt. De Precision Bike Fit is hier de ideale tool voor. Klachten op de fiets, van welk aard dan ook, behoren voorgoed tot het verleden en je kan zonder problemen je favoriete hobby beoefenen. Van den Hauwe is trouwens ook een Shimano Service Center met een snelle reparatiedienst en carbonhersteldienst.

Fietsen Van den Hauwe

  • Brusselsesteenweg 264 9090 Melle
  • T +32 9 252 13 14
  • info@vandenhauwe.be
  • www.vandenhauwe.be

Openingsuren

  • Dinsdag-vrijdag: 9:00 – 12:00 / 13:30 – 18:30 uur
  • Zaterdag: 9:00 – 18:00 uur
  • Gesloten op maandag en zondag