Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fietsbeurs Vlaanderen vergemakkelijkt zoektocht naar nieuwe fiets

We hebben dit jaar in België en Nederland al diverse fietsbeurzen gehad. Opnieuw staat er eentje voor de deur: Fietsbeurs Vlaanderen. Deze staat gepland op zaterdag 14 en zondag 15 maart in de Flora Hallen in Aalst.

Fietsbeurs Vlaanderen wil het mensen gemakkelijk maken in hun zoektocht naar een nieuwe fiets. Tientallen handelaars worden verzameld in de Flora Hallen te Aalst en stellen daar hun aanbod voor. Bovenal brengen ze hun beste koopjes mee. Op de fietsbeurs profiteer je onder meer van speciale promoties en kortingen op nieuwe modellen, een groot aanbod van overjarige modellen en een particuliere hoek met tweedehands materiaal. Ook jij kunt daar je fiets verkopen.

Een goede fiets is dikwijls een flinke investering, het is dus belangrijk dat je weet wat je koopt. Fietsbeurs Vlaanderen pretendeert het gemakkelijker te maken om te kiezen. Op het event tref je naast 3.500 vierkante meter aan verkoopruimte (vrijwel alle type fietsen!) een indoor testparcours en vele vakmensen die het juiste advies kunnen geven. Er is ook hulp voor als je al een fiets hebt aangeschaft. Er zijn bijvoorbeeld workshops over fietsonderhoud en elektrische fietsen.

Vast event op kalender

Fietsbeurs Vlaanderen is vijf jaar geleden opgezet door twee mountainbikevrienden uit Nieuwerkerken, Filip Plateau en Klaas De Brucker. Gesteund door een heel team medewerkers zijn ze vastberaden om deze beurs te laten uitgroeien tot een vast event op de kalender. Waar Fietsbeurs Vlaanderen nu nog overwegend regionaal is getint, is het de ambitie van beide organisatoren om hun concept op termijn verder uit te rollen in Vlaanderen.

Openingstijden

  • Zaterdag 14 maart: van 13.00 – 21.00 uur
  • Zondag 15 maart: van 9.00 – 18.00 uur
  • Meerraktische informatie vind je op de website van Fietsbeurs Vlaanderen

Gerelateerde artikels