Deel dit artikel:

Fiets in het Grinta!-peloton tijdens onze social rides in mei 

Het wielervoorjaar is opnieuw begonnen en de Grinta! social rides staan ook dit jaar weer voor de deur! De eerstvolgende is alvast de moeite, want dan fiets je samen met Tom Boonen om fondsen op te halen voor het Kankerfonds van UZ Gent. Dit is wat jullie ervan mogen verwachten.

Traditiegetrouw organiseert Grinta! jaarlijks enkele social rides. De eerste is al even achter de rug met de Ouverture Ride door Vlaamse Ardennen. Toen werden één week voor het openingsweekend de wegen van de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne getrotseerd.  

De eerstvolgende ritten vinden allebei in mei plaats. Op zaterdag 4 mei krijg je de kans om samen met Tom Boonen te fietsen tijdens Grinta!’s Fundraising Ride. Deze rit is een nieuwkomer en vertrekt vanuit Gent voor een tocht van 100 km. De opbrengst gaat naar het Kankerfonds van het UZ Gent. 

Schrijf je hier in en steun op die manier de strijd tegen kanker >>

Drie weken later is er de Grinta! – ABUS 100 Ride op zondag 26 mei. Abus wordt 100 jaar en dat wordt gevierd met een tocht van 100 km door de Vlaamse Ardennen. Startplaats is het kantoor van Abus in Aalst. 

Schrijf je hier in >>

In de prijs is er zoals gebruikelijk catering voor, tijdens en na de rit inbegrepen samen met technische assistentie en een goodiebag. Inschrijvingen zijn mogelijk via bovenstaande links. 

De ritten gebeuren onder begeleiding van gidsen, volgwagens en technische assistentie.
Wie zowel letterlijk als figuurlijk een duwtje nodig heeft, kan daar altijd op rekenen. Niemand blijft achter.