Deel dit artikel:

Epic Tournee: boek nu je ticket(s) voor onze zaalshows!  

Schrijf je nu in voor één van de acht praatavonden van de Epic Tournee. Samen met José De Cauwer gaan we dit voorjaar op zwier en vertellen over de koers en acht superkampioenen. 

Wieleranalist José De Cauwer, Grinta!-hoofdredacteur Frederik Backelandt en presentator Carl Berteele (in Lichtervelde en Duffel vervangen door Joyce Verdonck) gaan op tournee van 7 april tot 2 juni. Acht zaalshows staan op het programma met de strafste verhalen van acht epische wielerritten en evenveel wielerkampioenen. Het project wordt mee ondersteund door CrelanAXA Bank en Econopolis. St. Raphaël serveert de aperitief. 

‘Epic Rides’ is de rubriek in Grinta! waarbij Grinta!-uitgever Frederik Backelandt acht epische wielerritten van evenveel superkampioenen fietste en reconstrueerde. Dit voorjaar resulteert het project ‘Epic Rides’ niet alleen in een prachtig hardcover boek uitgegeven door Lannoo en Grinta! Publicaties (en te koop tijdens de zaalshows), er komt ook een reeks praatavonden.

Tijdens de ‘Epic Tournee’ trekken José De Cauwer, Frederik Backelandt, Carl Berteele en Joyce Verdonck door het land om het verhaal te vertellen van acht epische wielerritten en de wielerkampioenen die ze hebben gerealiseerd. Gino Bartali, Fausto Coppi, Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Bernard Hinault, Marco Pantani, Tom Boonen en Wout van Aert passeren de revue.

Het wordt een reeks van acht authentieke vertelavonden met anekdotes over de koers, met foto- en videomateriaal. Starten doen we in Oudenaarde op 7 april, finishen doen we in Mol op 2 juni. Schrijf je nu in voor één van deze acht afspraken van de ‘Epic Tournee’. Inschrijven gebeurt heel eenvoudig: klik op het gewenste event en je wordt afgeleid naar de inschrijvingspagina op het inschrijvingsplatform Eventbrite. Daar voltooi je jouw inschrijving.

  • 7 april 2022 Oudenaarde, Centrum Ronde van Vlaanderen: boek hier jouw ticket(s). 
  • 14 april 2022 Hoeilaart, Gemeenschapscentrum Felix Sohie: boek hier jouw ticket(s). 
  • 21 april 2022 Lichtervelde, Cinema De Keizer: boek hier jouw ticket(s). 
  • 28 april 2022 Grobbendonk, Congrescentrum GroupDC: boek hier jouw ticket(s). 
  • 12 mei 2022 Ronse, CC De Ververij: boek hier jouw ticket(s). 
  • 19 mei 2022 Duffel, Cinema Plaza: boek hier jouw ticket(s). 
  • 26 mei 2022 Wevelgem, CC Guldenberg: boek hier jouw ticket(s). 
  • 2 juni 2022 Mol, CC ’t Getouw: boek hier jouw ticket(s).