Deel dit artikel:

Enkele cadeautips voor Vaderdag

Is je vader een fervente fietser? En wil je hem op Vaderdag eens goed in de watten leggen? Grinta! inspireert je met een aantal leuke cadeautips.

Italiaanse casual shirts
Heeft je vader veel gevoel bij Italië en de wielercultuur van het Laarsland? Dan zul je hem zeker en vast blij kunnen maken met een casual shirt dat hem doet terugdenken aan lang vervlogen wielertijden. De namen Fausto, Gino en Marco op de shirts verwijzen uiteraard naar de Italiaanse wielervedetten Coppi, Bartali en Pantani.

Mythische Cols
Zeg nou zelf: wat is er mooier dan rondfietsen in de bergen? Bij elke trap die je doet, kom je wat hoger. En hoe hoger je komt, hoe mooier het uitzicht. In het boek Mythische Cols worden de meest aansprekende beklimmingen voorgesteld, in tekst en natuurlijk met fotografie. Sommige heeft je vader misschien al eens gereden, andere moeten absoluut nog op zijn bucket list.

Grinta!-wielersokken
Sokken maken de wielrenner. Laat je vader rondtoeren in een paar fraaie sokken met een stijlvol Grinta!-design. Deze sokken zijn gemaakt in samenwerking met Sockeloen, het merk van Jasper Ockeloen die zich na een tijdlang als wielrenner te hebben gemanifesteerd meer en meer op het gravelbiken toelegt. Ook op het strand zien we Jasper regelmatig voorbijkomen.

Episch shirt
Afgelopen voorjaar startte in Oudenaarde de EPIC TOURNEE, een reeks van acht zaalshows/praatavonden in Vlaanderen waarbij Grinta!-hoofdredacteur Frederik Backelandt en wieleranalist José De Cauwer het verhaal van acht epische wielerritten vertellen. Dit unieke EPIC T-shirt met daarop de illustratie van Merckx (van de hand van Studio Grinta!) toont Eddy tijdens zijn epische rit.