Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dit is de Grinta! store van deze week: Fietsen Covemaecker

Hebben we het over Fietsen Covemaecker, dan spreken we over een begrip. Inmiddels staat met Ines Covemaecker en Bruno Berthels de vierde generatie aan het roer. In al die jaren is de tweewielerwinkel met de tijd meegegaan. Er waait een frisse wind door deze Grinta! store, die een compleet gamma aan fietsen heeft.

Fietsen Covemaecker heeft een volledig assortiment, bestaande uit racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en e-bikes. Het zijn niet de eerste de beste merken die de winkelvloer sieren. Onder andere topnamen als Bianchi, Wilier, Pinarello, Colnago, De Rosa, Flyer, Batavus, Dutch ID en Norta zijn hier verkrijgbaar. De specialiteit ligt bij Italiaanse racefietsen en afmontage à la carte.

Uitstekende service

De uitstekende service van Fietsen Covemaecker is alom bekend in de wijde omgeving. Dat komt niet alleen door de lange historie, maar ook door de ervaring en de eigen hersteldienst. Daarmee biedt Fietsen Covemaecker uitstekende service na verkoop. Alle reparaties worden in het uitgebreide atelier uitgevoerd door drie experts in montage en fietsherstellingen. Voor zowel snelle controles als herstellingen staan de professionals klaar.

Fietsen Covemaecker

  • Hendrik Deberghstraat 43
  • 8640 Oostvleteren
  • Telefoon: +32 57 40 03 15
  • E-mail: info@covemaecker.be
  • Website: www.covemaecker.be

Gerelateerde artikels