Deel dit artikel:

Creatieve fietsers helpen BBB Cycling met designs

BBB Cycling biedt creatieve fietsers de kans om producten eigen te maken. Zij kunnen hun signatuur meegeven aan een bepaald product uit de range. Dat gaat vervolgens de markt op onder de naam BBB Cycling Limited Series. Nieuwste item in deze categorie is een limited edition helm, gemaakt door Jasmijn van der Zwaan. 

Jasmijn van der Zwaan is een designer en lid van de Ride Beyond Crew (een groep die samen over de hele wereld fietst). Samen met BBB Cycling heeft zij een fris, nieuw design voor de BBB Maestro MIPS ontwikkeld. De helm is beperkt beschikbaar (150 stuks) en wordt aangeboden voor 150 euro per helm. Wie hem wil hebben ,moet dus snel zijn. De helm is alleen beschikbaar in de winkel en webshop van Ride Out in Amsterdam. 

Jasmijn van der Zwaan: “Met de Ride Beyond Crew staat samen fietsen centraal. Het zijn de gedeelde momenten die ons het meest bijblijven. Toen ik in de zomer door de weilanden in Toscane reed, voelde ik letterlijk de zomer op mijn huid. Op dat moment werd ik geïnspireerd om deze print te tekenen door de zachte en warme kleuren om ons heen. Met deze helm draag je het hele jaar door een beetje van de zomer bij je.”

BBB Cycling Maestro MIPS

De Maestro MIPS is het paradepaardje onder de helmen van BBB Cycling. De helm heeft een HaloGuard ventilatiesysteem die voorziet in luchtstroom, ongeacht de snelheid. De zeventien strategisch gepositioneerde ventilatiegaten geven de helm een open constructie en houden je hoofd koel tijdens het fietsen. De helm is uitgerust met een MIPS systeem dat je hoofd bij een val beschermt tegen roterende impact.