Deel dit artikel:

CloseTheGap vernieuwt range stuurhouders met geïntegreerde fietsbel

CloseTheGap is het bedrijf dat hoge ogen gooit met vooral stuurhouders met een geïntegreerde fietsbel. Binnen deze zogeheten HideMyBell raceday-serie heeft het Nederlandse merk enkele vernieuwingen doorgevoerd. Die maken het mogelijk om de kleine accessoire op nog meer fietsen toe te passen.

De vernieuwde HideMyBell raceday dm (direct mount) zorgt voor cleane looks bij standaard stuurpennen. De boutafstand is toegenomen naar 39 millimeter (was 28 millimeter). Hiermee past de direct mount-update op zo goed als alle standaard stuurnokken. Ondanks het bredere sleufgat aan beide kanten is het ontwerp subtiel, vooral dankzij de extra kromming in het carbon versterkte kunststof.

De carbon computerhouder is voorzien van een afklikbare fietsbel. Je kunt deze veilig bedienen vanaf het stuur. Het is ook mogelijk om een lamp onder de HideMyBell raceday dm te bevestigen. Met de drie-in-één-functie is de HideMyBell raceday dm een veelzijdige houder. Het kleinood weegt 27 gram (+ 15 gram van de bel) en is geschikt voor de toestellen van Garmin, Wahoo, Bryton en Sigma (ROX met Garmin-adapter). De adviesprijs bedraagt 62 euro.

HideMyBell raceday da

Specifiek voor de Deda Alanera is er nu ook een variant van de carbon HideMyBell raceday-computerhouder. Deze heeft ten opzichte van de originele Deda-computerhouder het voordeel dat hij over een fraai geïntegreerde fietsbel beschikt. De houder, gemaakt van UD carbon, biedt ook de mogelijkheid voor montage van een lamp en weegt 22 gram (exclusief de bel van 15 gram). De HideMyBell raceday da werkt in combi met dezelfde toestellen als de dm en kost ook 62 euro.

HideMyBell raceday bi

Voor je Black Inc-cockpit is er de HideMyBell raceday bi-computerhouder. De afklikbare fietsbel is onder de GPS-montageplek toegevoegd. Ook hier past een lamp onder dankzij de GoPro-adapter. De in Nederland gemaakte houder weegt 22 gram (daar komt de bel van 15 gram nog bij) en is geschikt voor de hiervoor genoemde toestellen. De adviesprijs bedraagt wederom 62 euro.