Deel dit artikel:

CloseTheGap ontwikkelt speciale stuurhouders voor Team Jumbo-Visma

CloseTheGap heeft de handen ineengeslagen met Team Jumbo-Visma. Het Nederlandse bedrijf heeft voor de geel-zwarte brigade speciale fietscomputerhouders ontwikkeld. Die gebruiken Wout van Aert en zijn collega’s tijdens trainingen en wedstrijden.

CloseTheGap is het bedrijf achter de inmiddels bekende HideMyBell, een stuurhouder voor je navigatie en fietsbel ineen. In de jaren nadien heeft het Nederlandse bedrijf meer functionele accessoires op de markt gebracht. Ook Team Jumbo-Visma doet nu een beroep op CloseTheGap. In opdracht van de ploeg zijn er speciale computershouders voor de Cervélo-fietsen gemaakt.

HideMyBell raceday sl

De HideMyBell raceday sl is er voor de Cervélo R5. Deze heeft, zoals de ‘gewone’ HideMyBell, geen moer voor de montage van een accessoire. Zo blijft het gewicht beperkt. De houder is gemaakt van licht UD carbon materiaal. Met een gele Garmin-computeradapter past de houder prima bij de look & feel van de succesploeg. In wedstrijden klikken renners de bel eraf omwille van gewichtsbesparing. De HideMyBell raceday sl (24 + 11 gram) is er ook voor de wielertoeristen. Deze heeft een adviesprijs van 59,95 euro.

HideMyBell raceday s5

Voor de trainingen is er de HideMyBell raceday s5. Deze fietscomputerhouder heeft een afneembare bel en de optie voor een klepel links of rechts. Ook is er de mogelijkheid voor het plaatsen van een accessoire. Bijvoorbeeld een lamp of camera is in een handomdraai aan de houder geplaatst. De aansluiting op het Cervélo-stuur is naadloos en gaat zonder adapters. Dit vergroot het gebruikersgemak. Hij weegt 28 + 11 gram en heeft een adviesprijs van 59,95 euro.

Raceday s5

De raceday s5 is bedoeld voor wedstrijden (er kan geen bel op) en past enkel op de aerodynamische Cervélo S5. De houder van UD carbon heeft een slank en compact ontwerp en is aan de onderkant erg vlak en voorzien van een schuine voorkant voor een optimale luchtstroom. In de wedstrijd rijdt het team met een computer van het fromaat Garmin Edge 830. De houderlengte is hierop ingekort voor een mooi compact en lichtgewicht ontwerp (25 gram). De adviesprijs bedraagt 69,95 euro.

Raceday tt p5

Voor de Cervélo-tijdritfietsen met instelbaar tijdritstuur is er de raceday tt p5. De houder in u-vorm past op beide breedtematen van het ligstuurgedeelte. Hij is eveneens gemaakt van UD carbon materiaal om bij een gering gewicht voor veel stijfheid te zorgen. Op de houder passen alle Garmin-toestellen, ongeacht het formaat. Deze houder weegt 15 gram en heeft een adviesprijs van 69,95 euro.