Deel dit artikel:

CloseTheGap breidt HideMyBell Raceday series uit

CloseTheGap kwam begin dit jaar met haar Raceday sl en fi. Deze houders van fietscomputers met geïntegreerde bel bleken echter niet geschikt voor alle stuurcombinaties. Het antwoord hierop is nu de lancering van drie extra uitvoeringen: sd, cnn en cad.

De Raceday sl en fi werden aan het begin van dit jaar geïntroduceerd. Onderscheidend aan deze UD carbon houder is de mogelijkheid om de bel eraf te nemen. Tijdens trainingen en koffieritten rijdt de renner met bel. Is het rugnummer opgespeld, dan kan de renner de bel in een handomdraai verwijderen. Ook is er keuze voor de klepel links of bediening rechts. De innovatie, in Nederland ontwikkeld, sleepte na de lancering een Bike MOTION Award in de wacht.

Trend: integratie

“We zien meer en meer stuurcombinaties waarbij onze standaard sl of fi raceday variant geen uitkomst bood. Voor de productontwikkelaars van CloseTheGap vormde dit de basis om aan de slag te gaan. De uitkomst zijn drie nieuwe raceday varianten: sd, cnn en cad”, stelt Mathijs Wagenaar van CloseTheGap. “De trend in fietsen is integratie. Om de integratie verder door te trekken zijn alle modellen ook geschikt voor de HideMyBell accessoire lijn. Zo past er direct een lamp of camera onder de houder.”

De uitgebreide collectie

De Raceday sd past direct op bepaalde stuurnokken van Specialized, Easton, Cervélo en Syncros. Met de aanpassing van een inlegmoer is de compatibiliteit gewaarborgd. De cnn-variant is passend op de Canyon H36- en H11-sturen. Voor de Cannondale System bar-sturen is er de cad-variant. Door de plaatsing op de onderste bouten zit de fietscomputer direct aerodynamisch voor het stuur.

Beschikbaarheid

Alle Raceday-modellen zijn uit voorraad leverbaar. Deze hebben een consumentenprijs van 59,95 euro. Dit is inclusief fietscomputer adapter voor Garmin, Wahoo, Lezyne en Bryton.

Vijfjarig bestaan

CloseTheGap bestaat vijf jaar. Om die reden trakteert het bedrijf. Fietsers die een product van CloseTheGap aanschaffen, mogen een cadeau (ter waarde van 14,95 euro) uitzoeken. Meer daarover op de speciale actiepagina van het jarige bedrijf.