Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

BMC Concept Store ondergaat restyling

Op zaterdag 15 oktober zijn er allerlei speciale acties.

Ooit bij BMC Concept Store in Eke Nazareth geweest? Dan moet je binnenkort beslist weer eens gaan. Als het even kan al op zaterdag 15 oktober. De zaak heeft namelijk een grondige restyling ondergaan. Dit om naar eigen zeggen ‘nog beter te kunnen inspelen op de trends in fietsland’. BMC Concept Store draagt het label Grinta! Store en wordt daarmee erkend als kwaliteitszaak.

De zaak in Eke richt zich op de totale fietsgemeenschap. Enerzijds biedt ze speed pedelecs van het merk Stromer. Dat zijn fietsen die in tegenstelling tot e-bikes ondersteuning bieden tot 45 kilometer per uur. Klanten hebben de mogelijkheid een Stromer ST1 of ST2 voor een langere periode te testen om zo volledig overtuigd te raken. Is de snellere e-bike fiets toch geen ding voor de testrijder, dan biedt de tweewielerzaak e-bikes van het merk Bergamont.

Anderzijds staat BMC Concept Store vooral bekend als winkel voor de sportieve fietser. Onder andere de collecties van Speedwear en Bioracer zijn onderdeel van het assortiment. Uiteraard ontbreken ook de fietsen van BMC niet. Er is aanbod voor ieders portemonnee. Een Teammachine SLR03 die begint bij een prijs van 999 euro wordt geproduceerd volgens dezelfde ideeën als het Teammachine SLR01-frame waarmee de profrenners rondrijden. 

In verband met de grondige restyling zijn er op zaterdag 15 oktober diverse acties. Je kan meerdere Wahoo Fitness trainers testen en je wordt met raad en daad bijgestaan door een gepassioneerde Wahoo-coach. Je kan zelfs deelnemen aan een echte wedstrijd op het Zwift-eiland met live commentaar door Team DZI. Team DZI is het eerste wielerteam dat actief is op Zwift. Tevens verkoopt BMC Concept Store op zaterdag 15 oktober enkele van de testmodellen.