Deel dit artikel:

BH: compleet assortiment met veel personalisatiemogelijkheden

BH voorziet voor 2023 in een compleet, veelomvattend assortiment voor on-road gebruik. Dankzij BH Unique, het personalisatieprogramma, zijn veel van de modellen nog meer aan de eigen smaak aan te passen.

Nog niet zo lang geleden onthulde BH haar vernieuwde Ultralight. De klimfiets van het Spaanse merk werd voorzien van designlijnen die zijn geïnspireerd op de Aerolight, een ander model van BH. Dat betekent dat de Ultralight een meer aerodynamisch karakter heeft gekregen, terwijl hij relatief licht en responsief gebleven.

De broertjes van de Ultralight – de aerodynamische Aerolight (foto boven), de veelzijdige RS1 (foto onder) en de minimalistische SL1 – hebben de kenmerken en frames van vorig seizoen gehouden, maar hebben meer aanpassingsmogelijkheden toegevoegd gekregen, net als nieuwe kleuren. Met deze vier racefietsen heeft BH een complete lijn met een gemeenschappelijke designtaal gecreëerd. Ze zijn stuk voor stuk herkenbaar als BH-fietsen, maar hebben wel een onderscheidend karakter.

BH Unique: personalisatie

BH Unique is het personalisatieprogramma van BH waarmee gebruikers de uitstraling van de gekozen fiets kunnen tunen. Daarmee is de gewenste fiets nog meer in lijn met de smaak van fietsers te brengen. Sinds de introductie wordt BH Unique veel gebruikt. Elk kalenderjaar voegt BH nieuwe fietsen toe aan het programma, zodat die personaliseerbaar zijn.

Dit seizoen kunnen de BH Aerolight en de BH Ultralight worden geconfigureerd via BH Unique. Op die manier zijn er tot 32.000 kleurcombinaties mogelijk. Elk model heeft een ander designpatroon en je kan bij de afwerking kiezen tussen mat of glanzend.

Diverse montages

Het racefietsenassortiment van BH dekt alle prijsklassen. Ook de carbon instapmodellen bieden hoogwaardige kenmerken. De BH SL1, om een voorbeeld te noemen, heeft een uitgesproken designlijn en kabelintegratie en is vanaf 2.199 euro verkrijgbaar. Aan de andere kant van het spectrum zit de Aerolight die in vier samenstellingen beschikbaar is, steeds met elektronische schakelgroepen. De BH RS1 is er in vijf verschillende uitvoeringen met prijzen die uiteenlopen van 2.899 euro tot 5.799 euro.