Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bezoek de opendeurdagen bij Minne Sport in Ieper

Vanaf aanstaande zaterdag houdt Minne Sport een week lang opendeurdagen (9 - 17 maart). Je kan er fietsen testen en je voordeel doen met aantrekkelijke acties. De winkel in Ieper is alle dagen geopend.

Aan keuze geen gebrek bij Minne Sport. Je kunt er kiezen uit een groot aanbod fietsen van diverse topmerken als S-Works, Specialized, Ridley, Koga, Flyer, Batavus, Sinus, Kettler, Thompson en Tern. Naast fietsen vind je er een heel ruim assortiment fietskledij, -onderdelen en -accessoires. Wie zich wil informeren of wie overweegt een e-bike aan te schaffen, is in Ieper ook aan het juiste adres.

Tweewielerwinkel van het jaar

In 2018 werd Minne Sport de winnaar van de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar van België en Nederland. Minne Sport was begin januari 2018 door haar klanten al verkozen tot provinciewinnaar van West-Vlaanderen. Het bedrijf haalde meer dan 1.000 klantenstemmen en een gemiddelde score van 9.7/10. De verkiezing voor Tweewielerwinkel van het jaar 2019 is gestart en Minne Sport zit opnieuw reeds bij de 25 beste fietswinkels.

Gerelateerde artikels