Deel dit artikel:

BBB Cycling doneert deel tassenverkoop aan Team AMANI

BBB Cycling is al langer partner van het Oost-Afrikaanse Team AMANI en steekt nu nog een paar extra handen uit de mouwen. Het Nederlandse merk met fietsonderdelen, -componenten en -accessoires start de actie ‘Race the World’ en doneert een deel van de tassenverkoop.

Om precies te zijn draagt BBB Cycling 20 procent af van de verkoop van Seal Series-tassen. Het geld is bestemd voor initiatieven van Team AMANI die ervoor zorgen dat er meer kansen komen voor Afrikaanse wielrenners. Een daarvan is de bouw van het AMANI House, een plek op 2.000 meter hoogte in de Keniaanse Rift Valley. Dit is een soort trainingsaccommodatie. Vele internationale duursporters trainen al in deze omgeving.

Team AMANI is een professioneel gravelraceteam met als doel inclusief wielrennen te promoten en tegelijkertijd kansen te creëren voor fietsers in Afrika. De focus ligt op de ontwikkeling van jonge Oost-Afrikaanse fietsers. Tegelijkertijd draagt Team AMANI overal waar het komt de Afrikaanse wielercultuur uit.

Waterdicht

BBB Cycling ondersteunt Team AMANI sinds het begin van de oprichting en doet er nu dus een schepje bovenop. De Seal Series-tassen bestaat onder andere uit de SealPack-zadeltas en de SealTank-bovenbuistas. Deze hebben gelaste en gesealde naden en zijn 100 procent waterdicht. De tassen zijn getest tijdens gravelraces.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE