Deel dit artikel:

Assos en Boss lanceren voor de tweede maal een gezamenlijke collectie

Voor het tweede jaar op rij komen Assos en Boss met een gezamenlijke wielerkledingcollectie. De Boss X Assos-lijn kenmerkt zich volgens de samenwerkende merken door stijl, kwaliteit en een hoge mate van techniciteit.

Assos en Boss zijn geen vreemden van elkaar. Precies een jaar geleden presenteerden de kwaliteitsmerken al hun eerste gezamenlijke collectie wielerkleding. Bovendien zijn beide bedrijven aan boord bij het Zwitserse Tudor Pro Cycling.

Voor 2024 is er een nieuwe collectie samengesteld. Assos en Boss stellen dat deze een combinatie van ‘unieke stijlen’, ‘ongeëvenaarde kwaliteit’ en ‘technische prestaties’ biedt. Bij technische prestaties doelen de samenwerkende merken onder meer op geïntegreerde thermoregulatie, een goede vochtafvoer en een laag gewicht. Elk kledingstuk heeft een gepolijste look en luxe uitstraling en kan gecombineerd worden met andere items uit de serie.

Vijftien items

De capsule bestaat uit vijftien stukken, waaronder bibshorts, shirts, windjacks en baselayers voor mannen en vrouwen. De kleding is voorzien van iconische Boss-designaccenten. De collectie wordt aangevuld met essentiële fietsaccessoires zoals handschoenen, caps en sokken.