Deel dit artikel:

Assos brengt aeroshirts met vooruitstrevende designs

Bij Assos is er vernieuwing in het aero-assortiment. Daar zien we sinds dit weekend twee ‘Made in Future-shirts’: de Equipe en Dyora RS. Het Zwitserse merk stelt te hebben geleund op kennis en erfgoed van het merk en dat te hebben gecombineerd met een eigentijds design.

Met “Made in Future” wil Assos zich op een modernere en vooruitstrevende manier presenteren. Daarom is gebruikgemaakt van een grafische taal, Hype Type. Deze wordt gekenmerkt door futuristische lettertypen die misschien niet direct duidelijk leesbaar zijn, maar wel een unieke esthetiek bieden. Daarnaast zijn enkele logo’s op een nieuwe manier verwerkt.

Het acroniem AOS staat voor Assos of Switzerland en het grafische element op de achterkant van de shirts toont 13 ‘a’s. Assos zegt dat 13 voor het bedrijf een geluksgetal is. Het getal 76, prominent aanwezig in de ontwerpen, markeert het jaar waarin Assos werd opgericht.

In juli beschikbaar

De shirts zijn deze dagen voor het eerst te zien bij events Italië. Vanaf 18 juli zijn ze beschikbaar op de website van Assos en in winkels.