Deel dit artikel:

Alé onthult lente- en zomercollectie voor 2024 

Het seizoen van zonovergoten fietstochten op de weg staat voor de deur en Alé heeft de sluier opgelicht van zijn lente- en zomercollectie voor 2024. Gericht op fietsers en wielrenners, zorgt deze collectie voor een harmonieuze samensmelting van kleur, technologie en textielinnovatie, en met oog voor de huidige modetrends.

De hoogtepunten van de collectie zijn verdeeld over vier macro-families, elk met unieke kenmerken die zowel mannen als vrouwen aanspreken. 

R-EV 1

Dit is de collectie met de meest innovatieve producten gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo is er de Quick Jersey, die door het Quick Dry Frame een circuit creëert om overtollig vocht af te voeren. Ook is er de Hive 2.0 skinsuit dat gemaakt is voor TT-prestaties. 

PR-E

PR-E staat voor Pro Racing Experience en in deze collectie staan creativiteit en technische oplossingen centraal. De Town Jersey springt het meest in het oog, met de kaarten van New York, Parijs of Verona op de tenue.  

PRAGMA

Voor deze collectie mogen we ervan uitgaan dat PRAGMA gewoon staat voor pragmatisch. Gemak, comfort en veelzijdigheid worden gecombineerd. De Connect Jersey is ultralicht maar heeft toch een comfortabele pasvorm. Ook de Art Lady Jersey combineert die comfortabele pasvorm met een unieke look. 

OFF-ROAD

De naam van de collectie geeft al weg dat deze collectie speciaal gemaakt is voor gravel- en offroadgebruik. De Creek Jersey, vervaardigd uit ultrazachte gerecyclede garens en voorzien van zes handige zakken, en de Stones Cargo bibshorts, ideaal voor bikepacking met hun ruime ontwerp en UPF50+-bescherming, beloven functionaliteit en comfort in elke situatie. 

Meer info op de website van Alé >>

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE