Deel dit artikel:

De Thule EasyFold 3 maakt fietsen meenemen een stuk makkelijker

Thule introduceert de Thule EasyFold 3, de nieuwste fietsendrager die de populaire EasyFold XT opvolgt. Dit model biedt meer flexibiliteit bij het vervoeren van verschillende soorten fietsen, waaronder e-bikes tot 30 kg. Met een verbeterd ontwerp en een verstelbare fietsarm, maakt de EasyFold 3 de montage veiliger en eenvoudiger. Ideaal voor je volgende fietsavontuur deze herfst!

We weten allemaal wat voor een gedoe het soms kan zijn om je fietsen mee te nemen met de auto. En ook niet elke fietsendrager is even praktisch om een zware e-bike of net een heel lichte, fragiele koersfiets mee te nemen. Met de EasyFold 3 zet Thule echter een nieuwe stap richting gebruiksgemak en kwaliteit.

Deze opvolger van de populaire Thule EasyFold XT is uitgerust met een verstelbare fietsarm en een draaibare kop, waardoor een veilige bevestiging mogelijk is voor fietsframes van 20 mm tot 90 mm. Of je nu kinderfietsen, e-bikes tot 30 kg of zware mountainbikes laadt, de Thule EasyFold 3 biedt de perfecte oplossing. De draaibare kop heeft trouwens een zachte bekleding die extra bescherming biedt tijdens de rit. De stevige, versterkte riem zorgt ervoor dat je fiets veilig is vastgezet, ongeacht de framemaat.

Meer fietsen mee dankzij een extra adapter

Een handig kenmerk van de Thule EasyFold 3, is dat hij eenvoudig kan worden omgebouwd van een 2-fiets- naar een 3-fietsdrager, of van een 3-fiets- naar een 4-fietsdrager met een extra adapter. Het veelzijdige ontwerp is bovendien perfect voor verschillende soorten fietsen, van de kleinste kinderfietsen tot grotere mountainbikes. Hierdoor is hij heel bruikbaar voor gezinsuitjes of groepsritten.

De Thule EasyFold 3 heeft een adviesprijs vanaf € 949,95. Meer info vind je op de site van Thule.

Gerelateerde artikels