Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Zomeroutfits BBB Cycling: functioneel en betaalbaar

Functionele kleding en uitrusting voor een betaalbare prijs. Dat is wat BBB Cycling biedt met haar zomercollectie. In Shot, de bijlage die bij de nieuwe Grinta! is gestoken, komen de producten van BBB Cycling in een fotoshoot aan bod.

Met het Omnium truitje (59,95 euro) van BBB kan Ine vele kanten op. Dankzij het Active Plus polyester met veel stretch wordt een strakke pasvorm bekomen. De stof absorbeert transpiratievocht en voert het in snel tempo af. De AirDry-inserts uit stretch-mesh brengen extra verkoeling op warme dagen. Bovendien weet Ine dat ze goed zit met de Pursuit bibshorts (119,95 euro). De broek werd vervaardigd uit carvico revolutional energy compressiemateriaal dat de spiervermoeidheid vermindert en zo het prestatievermogen verbetert. De Elite 3D-zeem werd speciaal voor vrouwen ontwikkeld. Daarnaast zorgt de opbouw uit 14 panelen voor een perfecte anatomische pasvorm. Extra rijcomfort verkrijgt ze met de bijhorende Omnium handschoenen (27,95 euro) die speciaal zijn ontworpen naar de grootte van een dameshand. In de Highfeet sokken (12,95 euro) met sneldrogende Coolmaxvezels keert de magentakleur uit haar shirt terug. Maar pas echt op de baan kan Ine nadat ze de Kite helm (59,95 euro) met gebruiksvriendelijk TwistClose-verstelsysteem op haar hoofd heeft gezet. Om het geheel compleet te maken, opteert ze voor de Fullview zonnebril (79,95 euro) met fotochromatische lenzen.


Lorenzo staken we dit keer in een Roadtech truitje (79,95 euro). Een technisch hoogstandje gemaaktuit lichtgewicht Aerolite stretch materiaal met weer de AirDry- inserts voor extra afkoeling. De voorgevormde lycra mouwen met elastische banden zorgen voor een perfecte aerodynamische pasvorm. De donkere kleur wordt gecompenseerd door reflecterende logo’s aan de achterkant. De Ultratech BIB-shorts (119,95 euro) laten Lorenzo nooit in de steek. Ze zijn zowel in de lente, de zomer als in de herfst inzetbaar. De broek biedt een maximaal comfort dankzij de platte naden en de extra comfortabele PowerBand antislipstrip aan de pijpen. De 3D-padding uit Italië houdt Lorenzo uren in het zadel. Met de Highcomfort handschoentjes (29,95 euro) rijdt hij zelfs Parijs-Roubaix probleemloos uit.