Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Zomerkleding Alé: Italiaanse klasse en kwaliteit

Fan van Italiaanse kleding? Kijk dan zeker eens naar de zomercollectie van Alé. In Shot, de bijlage die bij de laatste uitgave van Grinta! is gevoegd, stellen we enkele producten van het merk voor.

Fatima zegt het met bloemen met het turquoise Flowers Jersey (102,90 euro) van het Italiaanse Alé. Vooraan en aan de mouwen is het truitje opgemaakt uit lichtgewicht microgeperforeerde stof, de achterkant bestaat uit antibacterieel Carbon Triangle stof. Naast de drie standaard zakjes is er een vierde met ritssluiting voorzien om een telefoon, (bank)kaart of (klein)geld op te bergen. Reflecterende accenten garanderen een goede zichtbaarheid. De broek met bretellen die ze draagt, komt uit hetzelfde gamma (108,90 euro). De platte naden dragen bij tot een aangenaam gevoel en zorgen dankzij de felle kleur voor een leuke toets die het geheel bij elkaar doet passen. Ook achteraan de broek vinden we reflecterende stroken terug.


In het peloton staat Pieter op zijn strepen met het vrij neutrale Stripe truitje (93,90 euro). Het lichtgewicht shirt sluit dankzij de body mapping technologie perfect aan het lichaam aan om aerodynamica en prestaties te bevorderen. De ademende stof en lage kraag zorgen voor de nodige ademruimte. De Master bibshort (159 euro) in bijpassende roodzwarte kleurstelling heeft een ergonomische race t. Deze broek wordt zowel gebruikt door profrenners als door amateurs met hoge kwaliteitseisen.