Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Zichtbaar zijn met Bontrager

In Nederland hebben ze 28 oktober uitgeroepen tot landelijke campagnedag voor fietsverlichting. Bontrager haakt daarop in met een gamma producten waarmee je gezien wordt in het verkeer.

Gezien worden is van levensbelang om veilig te kunnen fietsen. Als fietsers moeten we ervoor zorgen zoveel mogelijk op te vallen in het verkeer, en daarom heeft Bontrager zowel richtlijnen als veiligheidsaccessoires ontwikkeld die helpen om de zichtbaarheid in het verkeer te verhogen, op elk moment van de dag, 24 uur lang.

Ziehier het ABC van Zichtbaarheid volgens Bontrager: Altijd Aan, Biomotion, en Contrast. Lees hieronder over wat je kunt doen om bij elke fietsrit duidelijk zichtbaar te zijn.

1. Altijd aan

Het Flare R achterlicht is zichtbaar tot 2 km afstand, zelfs overdag. Dagrijverlichting is de eenvoudigste manier om jezelf in het verkeer duidelijk in de kijker te zetten

2. Biomotion

Het laten oplichten van bewegende lichaamsdelen verhoogt de zichtbaarheid. De Halo S1 Softshell overschoen heeft zowel een high-viz kleur als reflecterend materiaal, en dat trekt de aandacht van automobilisten, overdag en ’s nachts.

3. Contrast

Voor in het donker is het nieuwe Velocis Reflective Jack de perfecte keuze. Met een superieure winddichtheid en een sterk reflecterende stof blijf je warm én opgemerkt zelfs al is de zon in een diepe slaap.